Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Závitky s hrozny a pórkem na bazalce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 959 kJ /
946 kcal
Bílkoviny103,39 g
– z toho živočišné bílkoviny101,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,89 g
Tuky54,33 g
– nasycené14,81 g
– nenasycené25,66 g
–– mononenasycené19,55 g
–– polynenasycené6,11 g
––– omega 30,45 g
Vláknina4,41 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 281 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy10,45 g
– cukry0,63 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g krkovice (kýty) Vepřová krkovice 500 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 1 střapec hroznů Hroznové víno čerstvé
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku Česnek čerstvý 31.5 g
5 plátků 5 plátků salámu (anglické) Polosuchý salám
300 ml 300 ml vývaru Vývar masový 300 ml
koření Zlaté prase Grilovací koření
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
olej Olej řepkový
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.