Nutriční hodnoty (Závitky s hrozny a pórkem na bazalce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 959 kJ / 946 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 101,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,89 g |
Tuky | 54,33 g |
– nasycené | 14,81 g |
– nenasycené | 25,66 g |
–– mononenasycené | 19,55 g |
–– polynenasycené | 6,11 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 4,41 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 281 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 10,45 g |
– cukry | 0,63 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g krkovice (kýty) | Vepřová krkovice | 500 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 střapec hroznů | Hroznové víno čerstvé | |
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
5 plátků 5 plátků salámu (anglické) | Polosuchý salám | |
300 ml 300 ml vývaru | Vývar masový | 300 ml |
koření Zlaté prase | Grilovací koření | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |