Nutriční hodnoty (Závitky s hrozny a pórkem na bazalce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 959 kJ / 946 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,89 g |
| Tuky | 54,33 g |
| – nasycené | 14,81 g |
| – nenasycené | 25,66 g |
| –– mononenasycené | 19,55 g |
| –– polynenasycené | 6,11 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 4,41 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 281 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 10,45 g |
| – cukry | 0,63 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g krkovice (kýty) | Vepřová krkovice | 500 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 střapec hroznů | Hroznové víno čerstvé | |
| 4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
| 5 plátků 5 plátků salámu (anglické) | Polosuchý salám | |
| 300 ml 300 ml vývaru | Vývar masový | 300 ml |
| koření Zlaté prase | Grilovací koření | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |