Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové nočky s uzeným masem, houbami a rukolou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 953 kJ /
1 184 kcal
Bílkoviny85,30 g
– z toho živočišné bílkoviny59,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,60 g
Tuky14,50 g
– nasycené3,95 g
– nenasycené7,34 g
–– mononenasycené5,99 g
–– polynenasycené1,35 g
––– omega 30,06 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 4,60 g
Sůl11,00 g
Sacharidy171,00 g
– cukry7,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g bramborových noků Noky 500 g
300 g 300 g vařeného uzeného masa Vepřová plec uzená 300 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
200 g 200 g čerstvých lesních hub Hřib čerstvý 200 g
3 hrsti 3 hrsti čerstvé rukoly (nebo dle chuti) Rukola čerstvá
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.