Nutriční hodnoty (Bramborové nočky s uzeným masem, houbami a rukolou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 953 kJ / 1 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,60 g |
Tuky | 14,50 g |
– nasycené | 3,95 g |
– nenasycené | 7,34 g |
–– mononenasycené | 5,99 g |
–– polynenasycené | 1,35 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 4,60 g |
Sůl | 11,00 g |
Sacharidy | 171,00 g |
– cukry | 7,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g bramborových noků | Noky | 500 g |
300 g 300 g vařeného uzeného masa | Vepřová plec uzená | 300 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
200 g 200 g lesních hub | Hřib čerstvý | 200 g |
čerstvá rukola - množství podle chuti, cca tři hrsti | Rukola čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |