Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí guláš

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 1. 2010 10:01

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie840 kJ / 201 kcal
Bílkoviny6,47 g
Tuky1,42 g
Vláknina15,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy36,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Někdo přidává jalovec, já ne.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Manelka

27. 9. 2020 13:25

Recept se dá připravit i ze staršího srnce. Vaří se 2 hod. v tlačáku. Znovu jsem se k tomuto guláši vrátila je vynikající.:yes:

Manelka

7. 1. 2020 10:51

Manžel je myslivec a většinou si připravuje recepty sám. Ale dnes jsem měla možnost uvařit srnčí guláš sama. Je vynikající.:yes::yes::yes::yes::-!:-!

Kateeřina Petrášová

27. 5. 2016 14:53

Vařim poprve srnci gulaš podle tohoto receptu a je moc skvělej.aj hajny mi ho pochvalil:-)

Radek

10. 1. 2016 14:20

Moc světlí:-//

Jary

9. 1. 2016 17:44

Chybí rajč. protlak nebo sladká sojovka aby ztmavnul či karamel.:-(
A aby to bylo opravdu ze zvěřiny tak drobet jalovce, ale ten nějak nemusí být.:-S

Ráďa

24. 1. 2015 19:35

Nevím nevím jako srnčí guláš to nevypadá , vypadá to jako zelňačka . Nemá to barvu ani náhodou :no:

Lukáš Hanák

23. 5. 2014 11:54

Kvalitní maso na srnčí guláš můžete zakoupit na eshopu firmy Windsor Enterprise s.r.o. :yes:
www.ceska-zverina.cz

tejaja tejaja (moderátorka)

10. 1. 2013 20:39

Scipion: Tiež nevidím dôvod kaziť krásne srnčie bujónom, ale rada je jednoduchá, vynechaj ten bujón a je to. Ja tiež bujóny nepoužívam, jednoducho ich do jedla nedám, nemusíš hneď tak ostro. Nájsť sa tu dajú super jedlá.

Scipion

7. 10. 2011 10:02

Přidám bujón... Proč sem píšete takové recepty? Člověk pak nemůže nic normálního najít!

pinnnk

14. 7. 2010 16:42

:yes:gulasek sem vyzkousela moooooc dobry dekiji za tip:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 1. 2010 13:46

Jelení guláš jsem jedla. Je to snad kromě zajíce jediná divočina, se kterou jsem měla tu čest. Je vynikající a v tvé úpravě se mi moc líbí.:yes:

Ivana79 Ivana79

22. 1. 2010 13:18

:-p:yes:

Bibinka Bibinka

22. 1. 2010 13:02

Anete, dala bych si, jen nevím, kde seženu to srnčí, nemám žádný zdroj-škoda. Tak ti alespoň dám 5.boda, ale zkoušet to nemohu:yes:

spagetka spagetka

22. 1. 2010 12:05

Simčo, my taky!:-D:-D, yanull - někdy mýlí i fotka, jak je to nafocené.
Jinak srnčí máme moc rádi a taky máme kamaráda myslivce, který už 30 let odmítá cokoli střílet :-D a dělaj to za něj kamarádi, neb jinak by se prý s ním žena rozvedla (ta je přímo závislačka na zvěřině :-)):-)) a umí ji perfektně připravit.
Jo jalovec tam dávám a ještě rozmarýn . :-p:yes:

anete anete

22. 1. 2010 11:40

Yanull, můj otec už asi od 50let nestřílí, teď mu je 73 let a vždycky za něj střílí kamarádi a pak mu dají zvěřinu, on je myslivec, ale dobrák, tak to si jsou ti naši tatínkové podobní.;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: srnčí guláš srnčí guláš recept recept na srnčí guláš jak připravit srnčí guláš srnčí recepty recepty na srnčí guláš gulas ze srnciho recept srnčí guláš recepty srnčí guláš guláš srnčí srnčí srnční guláš recepty srnčí srnčí plec recept srnčí plec recepty srnčí guláš recepty srnčí plec jak uvařit srnčí guláš srnčí plecko srnčíguláš

Suroviny: maso srnčí, cibule, paprika sušená sladká, kmín drcený, česnek, bujón zeleninový, sůl, sádlo, mouka hladká, koření nové koření, pepř

TopRecepty.cz

Srnčí guláš

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/81V5