Nutriční hodnoty (Staročeské hovězí na houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 988 kJ / 1 192 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 112,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,05 g |
Tuky | 48,24 g |
– nasycené | 18,66 g |
– nenasycené | 27,91 g |
–– mononenasycené | 21,39 g |
–– polynenasycené | 6,52 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 34,91 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 645 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 48,45 g |
– cukry | 13,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g zadního hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
300 g 300 g čerstvých hub (i mražených) | Hřib čerstvý | 300 g |
1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce staročeského koření | Provensálské koření | |
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 lžičky 2 lžičky sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky majoránky | Majoránka sušená | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý |