Nutriční hodnoty (Kyselo II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 3 234 kJ / 773 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
| Tuky | 37,89 g |
| – nasycené | 12,28 g |
| – nenasycené | 16,20 g |
| –– mononenasycené | 13,20 g |
| –– polynenasycené | 3,00 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 3,30 g |
| Cholesterol | 1,07 g |
| Sodík | 607 mg |
| Sůl | 1,34 g |
| Sacharidy | 51,60 g |
| – cukry | 26,00 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 l 1/2 l mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| olej | Olej řepkový | |
| 2-4 2-4 brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| houby podle chuti | Hřib čerstvý | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| nové koření | Nové koření |