Nutriční hodnoty (Závin s rybízem na tvarohu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 624 kJ / 1 344 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,82 g |
| Tuky | 31,48 g |
| – nasycené | 7,64 g |
| – nenasycené | 14,58 g |
| –– mononenasycené | 11,35 g |
| –– polynenasycené | 3,23 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 27,80 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 422 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 210,80 g |
| – cukry | 137,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 chlazená listová těsta | Listové těsto | |
| 2 2 kostky tvarohu | Tvaroh polotučný | |
| 2 2 vanilkové pudinky v prášku | Puding v prášku | 80 g |
| 2 hrnky 2 hrnky čerstvého rybízu | Rybíz červený čerstvý | 500 g |
| 4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| 1 1 vejce na potírání | Vejce slepičí | 70 g |