Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 699 kJ /
5 186 kcal
Bílkoviny78,29 g
– z toho živočišné bílkoviny27,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,85 g
Tuky217,73 g
– nasycené115,12 g
– nenasycené91,93 g
–– mononenasycené72,38 g
–– polynenasycené19,55 g
––– omega 31,02 g
Vláknina24,20 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 743 mg
Sůl3,99 g
Sacharidy716,30 g
– cukry382,10 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
kůra z poloviny citronu (chemicky neošetřeného) Citronová kúra čerstvá
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice mleté Skořice ceylonská mletá 2.5 g
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
30 g 30 g solamylu Bramborový škrob 30 g
3 3 rovné lžičky kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce horké vody Voda 45 ml
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
kůra z poloviny citronu (chemicky neošetřeného) Citronová kúra čerstvá
40 g 40 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
40 g 40 g solamylu Bramborový škrob 40 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 2.5 g
100 g 100 g rozinek Rozinky 100 g
50 g 50 g mandlových lupínků Mandle loupané 50 g
6 6 broskví (i více) Dužina broskve čerstvá
broskvová marmeláda Marmeláda broskvová
tuk na vymazání plechu Margarín
mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.