Nutriční hodnoty (Broskvový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 699 kJ / 5 186 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,85 g |
| Tuky | 217,73 g |
| – nasycené | 115,12 g |
| – nenasycené | 91,93 g |
| –– mononenasycené | 72,38 g |
| –– polynenasycené | 19,55 g |
| ––– omega 3 | 1,02 g |
| Vláknina | 24,20 g |
| Cholesterol | 1,29 g |
| Sodík | 743 mg |
| Sůl | 3,99 g |
| Sacharidy | 716,30 g |
| – cukry | 382,10 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
| 150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| kůra z poloviny citronu (chemicky neošetřeného) | Citronová kúra čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice mleté | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 30 g 30 g solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
| 3 3 rovné lžičky kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce horké vody | Voda | 45 ml |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| kůra z poloviny citronu (chemicky neošetřeného) | Citronová kúra čerstvá | |
| 40 g 40 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| 40 g 40 g solamylu | Bramborový škrob | 40 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2.5 g |
| 100 g 100 g rozinek | Rozinky | 100 g |
| 50 g 50 g mandlových lupínků | Mandle loupané | 50 g |
| 6 6 broskví (i více) | Dužina broskve čerstvá | |
| broskvová marmeláda | Marmeláda broskvová | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |