Nutriční hodnoty (Broskvový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 21 699 kJ / 5 186 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,85 g |
Tuky | 217,73 g |
– nasycené | 115,12 g |
– nenasycené | 91,93 g |
–– mononenasycené | 72,38 g |
–– polynenasycené | 19,55 g |
––– omega 3 | 1,02 g |
Vláknina | 24,20 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 743 mg |
Sůl | 3,99 g |
Sacharidy | 716,30 g |
– cukry | 382,10 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
kůra z poloviny citronu (chemicky neošetřeného) | Citronová kúra čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice mleté | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
30 g 30 g solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
3 3 rovné lžičky kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce horké vody | Voda | 45 ml |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
kůra z poloviny citronu (chemicky neošetřeného) | Citronová kúra čerstvá | |
40 g 40 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
40 g 40 g solamylu | Bramborový škrob | 40 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2.5 g |
100 g 100 g rozinek | Rozinky | 100 g |
50 g 50 g mandlových lupínků | Mandle loupané | 50 g |
6 6 broskví (i více) | Dužina broskve čerstvá | |
broskvová marmeláda | Marmeláda broskvová | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |