Nutriční hodnoty (Broskvový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 699 kJ / 5 186 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,85 g |
Tuky | 217,73 g |
– nasycené | 115,12 g |
– nenasycené | 91,93 g |
–– mononenasycené | 72,38 g |
–– polynenasycené | 19,55 g |
––– omega 3 | 1,02 g |
Vláknina | 24,20 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 743 mg |
Sůl | 3,99 g |
Sacharidy | 716,30 g |
– cukry | 382,10 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 200 g másla (a kousek na vymazání plechu) | Máslo kravské | 200 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
kůra z poloviny citronu (chemicky neošetřeného) | Citronová kúra čerstvá | |
1 1 polévková lžíce rumu | Rum | |
1/2 1/2 kávové lžičky skořice mleté | Skořice ceylonská mletá | |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
30 g 30 g Solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
3 3 rovné kávové lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 36 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2-3 2-3 polévkové lžíce horké vody | Voda | |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
kůra z poloviny citronu (chemicky neošetřeného) | Citronová kúra čerstvá | |
40 g 40 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
40 g 40 g Solamylu | Bramborový škrob | 40 g |
1/2 1/2 kávové lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
100 g 100 g rozinek | Rozinky | 100 g |
50 g 50 g mandlových lupínků | Mandle loupané | 50 g |
cca 6 6 broskví | Dužina broskve čerstvá | |
trochu trochu broskvové marmelády | Marmeláda broskvová |