Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 699 kJ /
5 186 kcal
Bílkoviny78,29 g
– z toho živočišné bílkoviny27,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,85 g
Tuky217,73 g
– nasycené115,12 g
– nenasycené91,93 g
–– mononenasycené72,38 g
–– polynenasycené19,55 g
––– omega 31,02 g
Vláknina24,20 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 743 mg
Sůl3,99 g
Sacharidy716,30 g
– cukry382,10 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 200 g másla (a kousek na vymazání plechu) Máslo kravské 200 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
kůra z poloviny citronu (chemicky neošetřeného) Citronová kúra čerstvá
1 1 polévková lžíce rumu Rum
1/2 1/2 kávové lžičky skořice mleté Skořice ceylonská mletá
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
30 g 30 g Solamylu Bramborový škrob 30 g
3 3 rovné kávové lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 36 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2-3 2-3 polévkové lžíce horké vody Voda
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
kůra z poloviny citronu (chemicky neošetřeného) Citronová kúra čerstvá
40 g 40 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
40 g 40 g Solamylu Bramborový škrob 40 g
1/2 1/2 kávové lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
100 g 100 g rozinek Rozinky 100 g
50 g 50 g mandlových lupínků Mandle loupané 50 g
cca 6 6 broskví Dužina broskve čerstvá
trochu trochu broskvové marmelády Marmeláda broskvová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.