Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandlovo-rumový moučník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 152 kJ /
3 860 kcal
Bílkoviny71,54 g
– z toho živočišné bílkoviny32,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,50 g
Tuky197,68 g
– nasycené63,79 g
– nenasycené120,98 g
–– mononenasycené82,65 g
–– polynenasycené38,33 g
––– omega 34,93 g
Vláknina22,20 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 510 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy376,45 g
– cukry204,25 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g mletých mandlí Mandle loupané mleté 100 g
100 ml 100 ml rumu Rum 100 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
150 g 150 g třtinového cukru Cukr třtinový 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml
250 ml 250 ml smetany na šlehání (měla jsem Ramu-Cremefine) Smetana kravská sladká 30% 250 ml
50 g 50 g brusinek namočených v rumu Brusinky zavařené 50 g
50 g 50 g rozinek máčených v rumu Rozinky 50 g
tuk na vymazání plechu Margarín
mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.