Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vánoční okurkový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 17

Energie13 491 kJ /
3 225 kcal
Bílkoviny54,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,00 g
Tuky7,40 g
– nasycené2,80 g
– nenasycené3,30 g
–– mononenasycené0,90 g
–– polynenasycené2,40 g
––– omega 30,00 g
Vláknina135,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 590 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy700,00 g
– cukry645,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 kg 5 kg okurek Okurka salátová čerstvá 5000 g
1 kg 1 kg cibule Cibule čerstvá 1000 g
1/2 kg 1/2 kg cukru krupice Cukr bílý 500 g
1/2 l 1/2 l octa Ocet lihový 500 ml
1 1 Deko Sůl mořská
1/2 lžičky 1/2 lžičky pyrosiřičitanu draselného E224 - Disiřičitan draselný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.