Nutriční hodnoty (Vánoční okurkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 17
| Energie | 13 491 kJ / 3 225 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 54,00 g |
| Tuky | 7,40 g |
| – nasycené | 2,80 g |
| – nenasycené | 3,30 g |
| –– mononenasycené | 0,90 g |
| –– polynenasycené | 2,40 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 135,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 590 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 700,00 g |
| – cukry | 645,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 kg 5 kg okurek | Okurka salátová čerstvá | 5000 g |
| 1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
| 1/2 kg 1/2 kg cukru krupice | Cukr bílý | 500 g |
| 1/2 l 1/2 l octa | Ocet lihový | 500 ml |
| 1 1 Deko | Sůl mořská | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky pyrosiřičitanu draselného | E224 - Disiřičitan draselný |