Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená treska na špenátovém hnízdě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 421 kJ /
2 252 kcal
Bílkoviny133,50 g
– z toho živočišné bílkoviny116,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,92 g
Tuky169,30 g
– nasycené68,70 g
– nenasycené96,47 g
–– mononenasycené81,49 g
–– polynenasycené14,98 g
––– omega 30,96 g
Vláknina23,26 g
Cholesterol 502 mg
Sodík 2,65 g
Sůl7,11 g
Sacharidy39,59 g
– cukry14,98 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 stroužky 4 stroužky česneku (může být i medvědí česnek) Česnek čerstvý 28 g
500 g 500 g listového špenátu Špenát čerstvý 500 g
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
150 ml 150 ml smetany na vaření (12 %) Smetana kravská sladká 12% 150 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
600 g 600 g tresky Treska filet 600 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
100-150 g 100-150 g anglické slaniny Anglická slanina 125 g
1 1 citron (šťáva) Citrón čerstvý 90 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.