Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvarožník bez mouky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

14. 1. 2017 19:07

Suroviny pro 12

12

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 789 kJ / 4 252 kcal
Bílkoviny163,86 g
Tuky255,65 g
Vláknina0,96 g
Cholesterol 2,22 g
Sodík 1,01 g
Sůl2,06 g
Sacharidy323,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Těsto může být polohusté, já mám těsto spíš ,,lité". Tento tvarožník je šťavnatý, hooódně tvarohový a ani trošku suchý!

(Nedoporučuji zaměňovat máslo za rostlinný tuk, v těstě pak vznikají hrudky.)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Bata_loving

20. 8. 2021 13:34

Jen kvuli tomuhle receptu jsem se zaregistrovala. Jako ja proklinam den, kdy jsem na tento recept narazila, protoze mininalne 1x tydne nepecu nic jineho. A jen pro upresneni, sezeru ho jen ja sama. Ale zase delam jen z polovicni davky. Zacala jsem ho pect vecer, ale ani to mi nezabranilo k tomu, aby neprezil nasledujicich 24 hodin. Jo misto krupice davam hrubou mouku a nahoru davam ovoce dle sezony. Jako fakt po tomhle se muzu umlatit.

Frantiska Frantiska

28. 9. 2020 17:27

dneska v bábovkové formě a šel vyklopit moc dobře

Frantiska Frantiska

5. 6. 2020 14:07

dneska jsem pekla ve formickach na muffiny, lepe se to bere pak na cesty. A konečně při čtvrtém pečení jsem zvládla i fotku :)

Frantiska Frantiska

16. 4. 2020 22:22

vyzkouseno presne podle receptu :) a cele vejce z cukrem se vyšlehaly naprosto dokonale do pěny. Nebyl žádný rozdíl mezi použitím celých vajec a nebo bílky vyšlehat zvlášť. Tentokrát se snědl na posezení.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

11. 4. 2020 10:42

Frantiska: To je nějaký divný tvarožník, co se v noci papá sám!:-O

Frantiska Frantiska

11. 4. 2020 07:59

Zatím je to nejlepší tvarožník, co jsem kdy zkoušela. Ale sníh z bílků jsem šlehala zvlášť, příště zkusím přesně podle receptu. Fotka se mi moc nepovedla a do rána se půlka snědla.

Moc děkuji za recept

Sudet Sudet

15. 1. 2017 18:45

jekyll: V originálu je celozrná krupice, upravila jsem si recept tak, aby se povedl. Takto se mi osvědčil nejlépe. Až narazím na celozrnou krupici, zkusím to s ní.:yes:

jekyll

15. 1. 2017 10:09

Sudet: Děkuji.
(Osobně u tohoto typu buchet používám krupici hrubou. Bývá to "ještě šťavnatější " a struktura mi vyhovuje víc. Ale to je věc názoru. Určitě recept zkusím i v originálu.)

Sudet Sudet

14. 1. 2017 21:23

Tak ona se dá použít i celozrná krupice, ale mě se to osvědčilo takto.
Pekáč jsem použila 30/18cm, aby byl tvarožník 4cm vysoký:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 1. 2017 20:39

Hmm, když ona krupice je také mouka. Jinak bezvadné :-)

jekyll

14. 1. 2017 20:20

Že bez mouky! A krupice je jako co? Umělá hmota? :-O
Ale recept udělám. Na jak velký plech to vyjde?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: tvaroznik bez mouky tvaroznik tvarožník recept recept na tvarožník recepty bez mouky tvaroznik recepty pravý tvarožník nejlepší tvarožník bez mouky recept na tvarožník bez mouky tvarožník s krupici tbaroznik tvarožník s krupičky recepty tvarožník tvarožník z krupice rychlý tvaroznik bez mouky recept na pravý tvaroznik recept tvarožník recepty z hladké mouky tvarožník bez tuku

Suroviny: vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, máslo, krupice dětská, pudink vanilkový, tvaroh polotučný, kypřící prášek

TopRecepty.cz

Tvarožník bez mouky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rW7L