Nutriční hodnoty (Vepřové kousky na koření a víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 326 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,82 g |
Tuky | 12,10 g |
– nasycené | 7,35 g |
– nenasycené | 3,99 g |
–– mononenasycené | 3,42 g |
–– polynenasycené | 0,58 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 11,41 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 26,93 g |
– cukry | 15,27 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2-3 plátky 2-3 plátky vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
2-3 2-3 cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
10 10 žampionů (dle chuti) | Žampion čerstvý | |
1 dcl 1 dcl smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 dcl 1 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky zázvoru | Zázvor sušený | 3.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky libečku | Libeček čerstvý | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky anýzu | Anýz semena | 2.5 g |
lžička lžička sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový |