Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kousky na koření a víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 326 kJ /
317 kcal
Bílkoviny6,62 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,82 g
Tuky12,10 g
– nasycené7,35 g
– nenasycené3,99 g
–– mononenasycené3,42 g
–– polynenasycené0,58 g
––– omega 30,10 g
Vláknina11,41 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy26,93 g
– cukry15,27 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2-3 plátky 2-3 plátky vepřové kotlety Vepřová kotleta s kostí
2-3 2-3 cibule Cibule čerstvá 175 g
10 10 žampionů (dle chuti) Žampion čerstvý
1 dcl 1 dcl smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 dcl 1 dcl bílého vína Víno bílé suché 100 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky zázvoru Zázvor sušený 3.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky libečku Libeček čerstvý 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky anýzu Anýz semena 2.5 g
lžička lžička sojové omáčky Sójová omáčka Tamari
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.