Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbová polévka s celerovou natí a chlebovými krutonky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 355 kJ /
563 kcal
Bílkoviny22,99 g
– z toho živočišné bílkoviny11,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,45 g
Tuky34,05 g
– nasycené21,85 g
– nenasycené11,63 g
–– mononenasycené7,82 g
–– polynenasycené3,81 g
––– omega 30,63 g
Vláknina19,35 g
Cholesterol 69 mg
Sodík 670 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy31,41 g
– cukry6,74 g
––– laktóza2,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g lesních hub Hřib čerstvý 300 g
2 hrsti 2 hrsti celerových lístků Celer řapíkatý
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 lžíce 2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžíce 1 lžíce paprikové pasty nebo 2 lžičky mleté papriky Pasta papriková 15 g
50 ml 50 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
1,5 litru 1,5 litru vývaru Vývar hovězí 1500 ml
3 krajíce 3 krajíce staršího chleba Chléb pšeničný kváskový
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.