Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 741 kJ /
1 372 kcal
Bílkoviny51,72 g
– z toho živočišné bílkoviny36,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,05 g
Tuky78,56 g
– nasycené46,34 g
– nenasycené27,54 g
–– mononenasycené24,21 g
–– polynenasycené3,33 g
––– omega 30,36 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 478 mg
Sodík 603 mg
Sůl1,41 g
Sacharidy112,46 g
– cukry13,06 g
––– laktóza9,56 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g tvrdého tvarohu Tvaroh tvrdý 250 g
70 g 70 g dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 70 g
70 g 70 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 70 g
70 g 70 g změklého másla Máslo kravské 70 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
ovoce (meruňky, jablka, jahody) Jahody čerstvé
rozpuštěné máslo Máslo kravské
strouhaný tvaroh Tvaroh polotučný
moučkový cukr Cukr bílý
měkký tvaroh s jogurtem (nebo zakysanou smetanou) a vanilkovým cukrem Tvaroh polotučný
mletá skořice s cukrem (knedlíky s jablky) Skořice ceylonská mletá
mák s cukrem a rozpuštěným sádlem (švestkové knedlíky) Cukr bílý
mleté oříšky s cukrem (pomerančové knedlíky) Lískový ořech

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.