Nutriční hodnoty (Rybí filety v parmazánovo-bramborovém kabátku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 270 kJ / 2 694 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 238,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,51 g |
| Tuky | 100,57 g |
| – nasycené | 45,02 g |
| – nenasycené | 29,13 g |
| –– mononenasycené | 23,12 g |
| –– polynenasycené | 6,01 g |
| ––– omega 3 | 1,55 g |
| Vláknina | 18,54 g |
| Cholesterol | 1,22 g |
| Sodík | 2,61 g |
| Sůl | 6,31 g |
| Sacharidy | 199,63 g |
| – cukry | 19,02 g |
| ––– laktóza | 4,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g mořské ryby (chlazených filetů) | Treska filet | 800 g |
| 1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 450 g 450 g oloupaných brambor | Brambor zimní | 450 g |
| 150 g 150 g Parmazánu nebo sýru Grand Moravia | Parmezán | 150 g |
| 2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| sušený medvědí česnek | Česnek medvědí sušený | |
| olej na smažení | Olej řepkový |