Nutriční hodnoty (Salát ze šruchy a rukoly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 570 kJ / 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,62 g |
Tuky | 23,04 g |
– nasycené | 5,51 g |
– nenasycené | 10,70 g |
–– mononenasycené | 8,45 g |
–– polynenasycené | 2,24 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 2,88 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 12,90 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
velká hrst hrst šruchy zelné | Šrucha zelná čerstvá | |
velká hrst hrst rukoly | Rukola čerstvá | |
3 3 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 210 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
sůl | Sůl mořská | |
citron | Citrón čerstvý | |
olej | Olej řepkový |