Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát ze šruchy a rukoly)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 570 kJ /
375 kcal
Bílkoviny27,66 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,62 g
Tuky23,04 g
– nasycené5,51 g
– nenasycené10,70 g
–– mononenasycené8,45 g
–– polynenasycené2,24 g
––– omega 30,08 g
Vláknina2,88 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 311 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy12,90 g
– cukry9,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
velká hrst hrst šruchy zelné Šrucha zelná čerstvá
velká hrst hrst rukoly Rukola čerstvá
3 3 vejce uvařená natvrdo Vejce slepičí 210 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
sůl Sůl mořská
citron Citrón čerstvý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.