Nutriční hodnoty (Vepřová panenka a rizoto s liškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 909 kJ / 217 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,18 g |
| Tuky | 7,50 g |
| – nasycené | 4,72 g |
| – nenasycené | 2,72 g |
| –– mononenasycené | 0,69 g |
| –– polynenasycené | 2,03 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,93 g |
| – cukry | 4,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřová panenka | Vepřová panenka | |
| rýže Arborio | Rýže bílá | |
| lišky nebo jiné čerstvé houby | Liška obecná čerstvá | |
| 1 litr 1 litr vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
| 1 dcl 1 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| bylinky - např. tymíán | Petržel nať čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| parmazán | Parmezán |