Nutriční hodnoty (Cuketový gratin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 190 kJ / 2 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 151,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,83 g |
Tuky | 125,56 g |
– nasycené | 50,69 g |
– nenasycené | 63,65 g |
–– mononenasycené | 50,74 g |
–– polynenasycené | 12,91 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 14,35 g |
Cholesterol | 914 mg |
Sodík | 1,80 g |
Sůl | 4,31 g |
Sacharidy | 266,45 g |
– cukry | 29,05 g |
––– laktóza | 10,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 střední cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
400 g 400 g sterilovaných rajčat | Rajče červené sterilované | 400 g |
300 g 300 g rýže | Rýže bílá | 300 g |
120 g 120 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 120 g |
100 g 100 g plátkového eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 kostka 1 kostka bujónu | Bujón hovězí | 10 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 22.5 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
tymián | Tymián sušený | |
bazalka | Bazalka čerstvá |