Nutriční hodnoty (Čokokoláč jako "Fondant au chocolat")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 161 kJ / 3 146 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,09 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,75 g |
Tuky | 190,68 g |
– nasycené | 109,16 g |
– nenasycené | 66,50 g |
–– mononenasycené | 59,50 g |
–– polynenasycené | 7,00 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 322 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 309,80 g |
– cukry | 273,70 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g změklého másla | Máslo kravské | 150 g |
150 g 150 g krupicového cukru | Cukr bílý | 150 g |
3 3 celá vejce | Vejce slepičí | 210 g |
50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
200 g 200 g kvalitní hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 200 g |
3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
máslo | Máslo kravské | |
mouka | Mouka pšeničná hladká |