Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokokoláč jako "Fondant au chocolat")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 161 kJ /
3 146 kcal
Bílkoviny40,84 g
– z toho živočišné bílkoviny27,09 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,75 g
Tuky190,68 g
– nasycené109,16 g
– nenasycené66,50 g
–– mononenasycené59,50 g
–– polynenasycené7,00 g
––– omega 30,58 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 322 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy309,80 g
– cukry273,70 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g změklého másla Máslo kravské 150 g
150 g 150 g krupicového cukru Cukr bílý 150 g
3 3 celá vejce Vejce slepičí 210 g
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
špetka špetka soli Sůl mořská
200 g 200 g kvalitní hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 200 g
3 lžíce 3 lžíce vody Voda 54 ml
máslo Máslo kravské
mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.