Nutriční hodnoty (Čokokoláč jako "Fondant au chocolat")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 161 kJ / 3 146 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,09 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,75 g |
| Tuky | 190,68 g |
| – nasycené | 109,16 g |
| – nenasycené | 66,50 g |
| –– mononenasycené | 59,50 g |
| –– polynenasycené | 7,00 g |
| ––– omega 3 | 0,58 g |
| Vláknina | 13,50 g |
| Cholesterol | 1,16 g |
| Sodík | 322 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 309,80 g |
| – cukry | 273,70 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g změklého másla | Máslo kravské | 150 g |
| 150 g 150 g krupicového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 3 3 celá vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 200 g 200 g kvalitní hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 200 g |
| 3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
| máslo | Máslo kravské | |
| mouka | Mouka pšeničná hladká |