Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí netradičně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 999 kJ /
1 912 kcal
Bílkoviny207,33 g
– z toho živočišné bílkoviny203,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,33 g
Tuky55,97 g
– nasycené25,04 g
– nenasycené21,70 g
–– mononenasycené19,18 g
–– polynenasycené2,52 g
––– omega 30,88 g
Vláknina13,81 g
Cholesterol 780 mg
Sodík 783 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy60,75 g
– cukry31,13 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jehněčího masa s kostí Jehněčí kýta 1000 g
2 2 střední jablka Jablko čerstvé 300 g
1 větvička 1 větvička tymiánu Tymián sušený
1 větvička 1 větvička bazalky Bazalka čerstvá
1 větvička 1 větvička šalvěje Šalvěj čerstvá
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku Česnek čerstvý 31.5 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1/2 l 1/2 l bílého suchého vína Víno bílé suché 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.