Nutriční hodnoty (Jehněčí netradičně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 999 kJ / 1 912 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 207,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 203,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,33 g |
Tuky | 55,97 g |
– nasycené | 25,04 g |
– nenasycené | 21,70 g |
–– mononenasycené | 19,18 g |
–– polynenasycené | 2,52 g |
––– omega 3 | 0,88 g |
Vláknina | 13,81 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 783 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 60,75 g |
– cukry | 31,13 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jehněčího masa s kostí | Jehněčí kýta | 1000 g |
2 2 střední jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 větvička 1 větvička tymiánu | Tymián sušený | |
1 větvička 1 větvička bazalky | Bazalka čerstvá | |
1 větvička 1 větvička šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1/2 l 1/2 l bílého suchého vína | Víno bílé suché | 500 ml |