Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červená jatýrka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 195 kJ /
1 242 kcal
Bílkoviny91,38 g
– z toho živočišné bílkoviny86,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,88 g
Tuky77,03 g
– nasycené34,01 g
– nenasycené35,71 g
–– mononenasycené28,93 g
–– polynenasycené6,78 g
––– omega 30,11 g
Vláknina5,72 g
Cholesterol 2,55 g
Sodík 1,34 g
Sůl3,35 g
Sacharidy44,01 g
– cukry8,05 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
1 1 malý pórek Pórek čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
1/2 kostky 1/2 kostky Masoxu Bujón hovězí 5 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
drcený kmín Kmín mletý
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.