Nutriční hodnoty (Červená jatýrka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 195 kJ / 1 242 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 86,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,88 g |
| Tuky | 77,03 g |
| – nasycené | 34,01 g |
| – nenasycené | 35,71 g |
| –– mononenasycené | 28,93 g |
| –– polynenasycené | 6,78 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 5,72 g |
| Cholesterol | 2,55 g |
| Sodík | 1,34 g |
| Sůl | 3,35 g |
| Sacharidy | 44,01 g |
| – cukry | 8,05 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 1 1 malý pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| 1/2 kostky 1/2 kostky Masoxu | Bujón hovězí | 5 g |
| 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |