Nutriční hodnoty (Vepřové ragú na citronovém tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 606 kJ / 862 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 20,87 g |
| – nasycené | 6,58 g |
| – nenasycené | 9,83 g |
| –– mononenasycené | 7,33 g |
| –– polynenasycené | 2,50 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 308 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 46,67 g |
| – cukry | 30,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
| 1/2 kg 1/2 kg žluté cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
| 10 snítek 10 snítek citronového tymiánu | Tymián sušený | |
| 1/2 litru 1/2 litru masového vývaru | Vývar masový | 500 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| citronový pepř | Pepř černý | |
| vepřové sádlo | Sádlo vepřové |