Nutriční hodnoty (Vepřové ragú na citronovém tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 606 kJ / 862 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 20,87 g |
– nasycené | 6,58 g |
– nenasycené | 9,83 g |
–– mononenasycené | 7,33 g |
–– polynenasycené | 2,50 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 308 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 46,67 g |
– cukry | 30,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
1/2 kg 1/2 kg žluté cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
10 snítek 10 snítek citronového tymiánu | Tymián sušený | |
1/2 litru 1/2 litru masového vývaru | Vývar masový | 500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
citronový pepř | Pepř černý | |
vepřové sádlo | Sádlo vepřové |