Nutriční hodnoty (Jablkový páj)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 899 kJ / 2 844 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 51,75 g |
| Tuky | 144,00 g |
| – nasycené | 35,55 g |
| – nenasycené | 104,40 g |
| –– mononenasycené | 68,40 g |
| –– polynenasycené | 36,00 g |
| ––– omega 3 | 2,70 g |
| Vláknina | 13,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 275 mg |
| Sůl | 0,68 g |
| Sacharidy | 328,50 g |
| – cukry | 22,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450 g 450 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 450 g |
| 225 g 225 g tuku typu Omega - Ceres Soft | Margarín | 225 g |
| 18 18 kávových lžiček studené vody | Voda | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| jablka | Jablko čerstvé | |
| cukr | Cukr bílý | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| 2-3 2-3 hřebíčky | Hřebíček |