Nutriční hodnoty (Jablkový páj)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 899 kJ / 2 844 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,75 g |
Tuky | 144,00 g |
– nasycené | 35,55 g |
– nenasycené | 104,40 g |
–– mononenasycené | 68,40 g |
–– polynenasycené | 36,00 g |
––– omega 3 | 2,70 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 275 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 328,50 g |
– cukry | 22,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 450 g |
225 g 225 g tuku typu Omega - Ceres Soft | Margarín | 225 g |
18 18 kávových lžiček studené vody | Voda | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
jablka | Jablko čerstvé | |
cukr | Cukr bílý | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
skořice | Skořice ceylonská | |
2-3 2-3 hřebíčky | Hřebíček |