Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový páj)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 899 kJ /
2 844 kcal
Bílkoviny51,75 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,75 g
Tuky144,00 g
– nasycené35,55 g
– nenasycené104,40 g
–– mononenasycené68,40 g
–– polynenasycené36,00 g
––– omega 32,70 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 275 mg
Sůl0,68 g
Sacharidy328,50 g
– cukry22,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 450 g
225 g 225 g tuku typu Omega - Ceres Soft Margarín 225 g
18 18 kávových lžiček studené vody Voda
špetka špetka soli Sůl mořská
jablka Jablko čerstvé
cukr Cukr bílý
vanilkový cukr Cukr vanilkový
skořice Skořice ceylonská
2-3 2-3 hřebíčky Hřebíček

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.