Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vařená okurková čalamáda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 093 kJ /
2 891 kcal
Bílkoviny24,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,80 g
Tuky6,96 g
– nasycené1,26 g
– nenasycené3,09 g
–– mononenasycené1,81 g
–– polynenasycené1,28 g
––– omega 30,30 g
Vláknina60,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 189 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy667,10 g
– cukry559,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg salátových okurek Okurka salátová čerstvá 1000 g
700 g 700 g cibule Cibule čerstvá 700 g
700 ml 700 ml vinného octa Ocet vinný bílý 700 ml
1 lžíce 1 lžíce Solamylu Bramborový škrob 15 g
500 g 500 g cukru Cukr bílý 500 g
3 3 sušená rajčata Dužina červeného rajčete sušená
1 lžíce 1 lžíce hořčičných semínek Hořčice žlutá semena 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.