Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 807 kJ / 3 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 314,76 g |
Tuky | 220,85 g |
Vláknina | 23,45 g |
Cholesterol | 868 mg |
Sodík | 4,61 g |
Sůl | 11,44 g |
Sacharidy | 32,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p25m
Moje poznámka
Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p25m
Nejnovější recepty
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 9 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 18 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí špízy
Renata1988 před 28 minutami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 2 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 2 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 7 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 8 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 11 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 11 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 12 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 12 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
srnčí maso hřbet - recepty,
srnčí hřbet,
vynikající šípková omáčka recept,
srnčí hřbet recept,
divočina na šípkové omáčce,
srnčí kýta na šípkové omáčce,
šípková omáčka,
jak upravit srnčí maso,
srnčí hřbet maso recept,
sipkova omacka recept,
jak upravit srnčí,
recept na srnčí hřbet,
kančí hřbet se šípkovou omáčkou,
kanci hrbet na sipkove omacce,
jak upravit srnci hrbet,
srnci hrbet recepty,
srnči maso na šípkové omáčce,
srnčí maso recepty,
omáčka ze srnčího,
recept na srnčí
Suroviny:
hřbet srnčí,
slanina uzená,
máslo,
koření divočina,
mrkev,
petržel,
celer,
slanina uzená,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
tymián,
džem šípkový,
víno červené suché,
mouka hladká,
pepř bílý,
citron
Komentáře (28)
zmlsaná.
P.S. Také jsem ji už jednou vařila, dokonce jsem na ni měla recept z časopisu Květy a byl to přímo z Hradu, kde ji vařili pro státní návštěvy. Místo vína se do ní měla dát troška slivovice, ale abych byla upřímná, moc mi nesedla, i když v ní byly ještě kousky mandlí. Od té doby jsem ji nedělala, ale tato s vínem mě zase nalákala.