Nutriční hodnoty (Špagety po rybářsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 370 kJ / 2 478 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 213,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 160,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,66 g |
| Tuky | 21,88 g |
| – nasycené | 5,20 g |
| – nenasycené | 12,92 g |
| –– mononenasycené | 8,36 g |
| –– polynenasycené | 4,56 g |
| ––– omega 3 | 1,16 g |
| Vláknina | 36,94 g |
| Cholesterol | 1,70 g |
| Sodík | 863 mg |
| Sůl | 2,04 g |
| Sacharidy | 307,90 g |
| – cukry | 24,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g špaget | Špagety pšeničné | 400 g |
| 1 kg 1 kg mořských plodů (nejlépe mix Slávky, Krevety) | Oliheň | 1000 g |
| 400 g 400 g cherry rajčat | Rajčata cherry | 400 g |
| 2 dcl 2 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská |