Nutriční hodnoty (Bramborové noky s petrželí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 496 kJ / 1 792 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 48,75 g |
| Tuky | 13,56 g |
| – nasycené | 2,82 g |
| – nenasycené | 6,50 g |
| –– mononenasycené | 3,30 g |
| –– polynenasycené | 3,20 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 29,50 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 162 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 345,20 g |
| – cukry | 22,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| hrst hrst nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá |