Nutriční hodnoty (Panzanella)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 427 kJ / 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 1,04 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,38 g |
–– mononenasycené | 0,22 g |
–– polynenasycené | 0,16 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,91 g |
– cukry | 11,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky bílého chleba | Chléb pšeničný bílý | |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
1 lžíce 1 lžíce nasekané bazalky | Bazalka čerstvá | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olivový olej | Olej olivový | |
bílý vinný ocet | Ocet vinný bílý |