Nutriční hodnoty (Panzanella)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 427 kJ / 102 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
| Tuky | 1,04 g |
| – nasycené | 0,08 g |
| – nenasycené | 0,38 g |
| –– mononenasycené | 0,22 g |
| –– polynenasycené | 0,16 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 16,91 g |
| – cukry | 11,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky bílého chleba | Chléb pšeničný bílý | |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekané bazalky | Bazalka čerstvá | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| bílý vinný ocet | Ocet vinný bílý |