Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí roláda s bazalkou, mozzarellou a sušenými rajčaty

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

27. 3. 2011 09:07

Suroviny

Porce: 8 - 10 porcí.

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 475 kJ / 831 kcal
Bílkoviny34,01 g
Tuky47,91 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 126 mg
Sodík 345 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy18,39 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je můj vlastní - měla jsme chuť na nějakou lehčí formu kuřecí rolády a tak jsem udělala tuto. Roláda byla díky rajčatům a mozzarelle krásně šťavnatá a bazalka jí příjemně ovoněla.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Jitushka

20. 10. 2011 09:36

Je mi 24 a 8měs. dcerka mi leze po celém baráku, takže se vaří složitě,když musím pořád utíkat a hlídat :-) tohle jsem ale musela zkusit.... VYNIKAJÍCÍ!!! Budu dělat velmi často.... šťávu jsem neměla, spíš takovou omáčku, kterou jsem nakonec rozmixovala, páč jsem tam měla kousky té cibulky...Pekla jsem to v troubě a dala jsem tam asi moc vývaru:-( Víno a trocha mouky jí pak ale dodalo opravdu luxusní chuť a konzistenci... Asi jsem neměla trpělivost čekat na ten Váš ,glanc´:-8 Káždopádně perfektní kuchařka!!! děkuji za inspiraci:yes: :-K

Míša

1. 7. 2011 12:51

Dnes jsem vyzkoušela jako závitky s kuřecích prsou a bez podlití vínem a výborné. Určitě se k receptu zase brzy vrátím, přestože jsem na udržovací dietě, tento recept se k té mé bezva hodí. díky

mirca75 mirca75

17. 4. 2011 10:37

Pajajo:-) děkuju za vyzkoušení i fotky:-K. Tvá roláda vypadá krásně šťavnatě a jsem moc ráda, že jste si pochutnali:-).

Pajaja

16. 4. 2011 20:38

Tak jsem roládku pekla, Miruš, byla to fakt dobrota. Trochu se mi rozpadala, takže fotka není tak vzhledná jako ty Tvoje, ale přidala jsem. :-):yes:

Eliza Eliza

28. 3. 2011 20:07

Miruško, děkuju za konzultaci...:-K Na tvých receptech oceňuji právě tu podrobnost a smysl pro detail, který je u vaření podstatný...:yes: Vzpomínám na tvůj fígl při pečení čevapčiči (naše první setkání zde), nebo dokonalý popis výroby knedlíků...:yes: a vůbec všechno od tebe, prostě. Také se snažím psaní receptů věnovat co nejpoctivěji, aby podle nich vznikl stejný pokrm, jako na mém sporáku - ale spoustu vychytávek neznám a ráda se je naučím. Moc ráda. :-K Ď.

marunda marunda

28. 3. 2011 16:45

Mirčo, úžasná fotka

mysulka mysulka

28. 3. 2011 11:42

:-p:yes::yes::-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 3. 2011 11:06

:-OPane jó:-*tak to je parádní recept:-p+:yes:a fotky přímo výstavní:-K:-K

mirca75 mirca75

27. 3. 2011 20:31

Elizo:-), ano to je ono. Podle tučnosti jídla jsou to buď jen malá, či větší očka na hladině, nebo silnější vrstva tuku (u bůčku, krkovice,...).
Je pravda, že pokud člověk dodržuje dobu prováření, tak ten tuk prostě vystoupí a je to, ale víš, že se snažím recepty rozepsat i pro ty, co s vařením třeba začínají a takovou věc ještě neví (tebe nemyslím;-):-K). A je škoda, když někdo udělá šťávu pod maso, neprovaří jí tak jak má a přijde tak nejen o to správné na chuť, ale i o pěkný pohled na jídlo. Proto se to snažím ke svým receptům doplňovat, aby měli jídlo po všech stránkách správně dotažené až do konce;-).

Eliza Eliza

27. 3. 2011 19:26

Mirčo, když už jsem se tak znemožnila...:-D:-D, budu pokračovat...:-8 Mám otázku; dnes jsem k večeři ke špízům dělala šťávu z výpeku a nejdřív 15 a pak 10 minut ji soustavně pozorovala při pomalém odváření...:-8 Takže, zeptám se - ten "glanc", to jsou ta drobná a místy větší očka tuku...? Protože nic jiného se nestalo...
Jestli ano, tak to jsem akorát neznala ten termín - a přiznávám, že jsem na ně nikdy záměrně nečekala a ona se vytvořila tak nějak sama... No a jestli ne, tak už jsem úplnej neschopa...:-/

mirca75 mirca75

27. 3. 2011 12:30

Ještě jednou všem děkuju za milé odezvy a pokud vyzkoušíte -třeba Pajaja;-) - budu moc ráda:-8.
Elizo:-) kaše je úplně normální......;-):-)). Hani:-) pošli ho, ale abych pak nedostala koštětem;-):-D.

Eliza Eliza

27. 3. 2011 12:28

A všimli jste si té hedvábné kašičky...?:-p:-K

Colombo65 Colombo65

27. 3. 2011 12:25

Co dodat - nádherné jídlo - nádherné fotky - prostě kdo umí ten umí;-);-);-)

hanahcotton hanahcotton

27. 3. 2011 12:03

Tak a dost :-! Mirčo tohle mi nedělej :-// Pošlu manžela na oběd k počítači na Topky :yes::-D:-D:-D +1

magdalenka magdalenka

27. 3. 2011 11:54

Mirečka, všetky tvoje recepty majú glanc. Od A po Z. Proste, si dobrá. Teším sa tvojim krásnym receptom, krásnym fotkám, krásnym popisom...
:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: masové rolády rady a inspirace kuřecí roláda s mozzarelou kureci rolády rady a inspirace kuřecí rolka se sušenými rajčaty krůtí roláda se sušenými rajčaty kuřecí roláda s rajčaty krutí rolka s sušenými rajčaty kureci rolada kuřecí rolada s mozarelou kuřecí roláda s bazalkou kuřecí roladky se susenymi rajcaty kuřecí se sušenými rajčaty kuřecí roláda s mozzarellou kuřecí roláda plněná sušenými rajčaty roláda s mozzarelou recept jak se dělá kuřecí roláda kuřecí roláda se špenátem a mozzarelou krůtí roláda s mozzarelou kuřecí rolka se sušenýmy rajčaty kuřecí rolka s rajčaty

Suroviny: kuře, sůl, pepř bílý, salám šunkový, bazalka čerstvá, rajče sušené, česnek, sýr mozzarella, olej olivový, máslo, cibule, víno bílé suché, mouka hladká, vývar

TopRecepty.cz

Kuřecí roláda s bazalkou, mozzarellou a sušenými rajčaty

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MExG