Nutriční hodnoty (Karbanátky s jablkem a šalvějí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 444 kJ / 1 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 123,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,58 g |
Tuky | 50,75 g |
– nasycené | 20,12 g |
– nenasycené | 17,64 g |
–– mononenasycené | 14,92 g |
–– polynenasycené | 2,71 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 8,10 g |
Cholesterol | 652 mg |
Sodík | 998 mg |
Sůl | 2,46 g |
Sacharidy | 23,50 g |
– cukry | 19,70 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 250 g |
250 g 250 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 250 g |
1 1 větší kyselejší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
8 listů 8 listů čerstvé šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 starší houska | Houska pšeničná | |
50 g 50 g parmazánu nebo lze nahradit jiným tvrdým sýrem | Parmezán | 50 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |