Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karbanátky s jablkem a šalvějí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 444 kJ /
1 062 kcal
Bílkoviny125,01 g
– z toho živočišné bílkoviny123,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,58 g
Tuky50,75 g
– nasycené20,12 g
– nenasycené17,64 g
–– mononenasycené14,92 g
–– polynenasycené2,71 g
––– omega 30,29 g
Vláknina8,10 g
Cholesterol 652 mg
Sodík 998 mg
Sůl2,46 g
Sacharidy23,50 g
– cukry19,70 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 250 g
250 g 250 g mletého vepřového masa Vepřová plec 250 g
1 1 větší kyselejší jablko Jablko čerstvé 150 g
8 listů 8 listů čerstvé šalvěje Šalvěj čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 starší houska Houska pšeničná
50 g 50 g parmazánu nebo lze nahradit jiným tvrdým sýrem Parmezán 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.