Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Roláda s jablečnou šlehačkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 352 kJ /
1 518 kcal
Bílkoviny51,30 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,90 g
Tuky40,43 g
– nasycené9,89 g
– nenasycené18,70 g
–– mononenasycené14,14 g
–– polynenasycené4,56 g
––– omega 30,30 g
Vláknina17,25 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 518 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy228,65 g
– cukry182,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
5 lžic 5 lžic moučkového cukru Cukr bílý 125 g
5 lžic 5 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 55 g
500 ml 500 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 500 ml
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
nastrouhaná čokoláda Čokoláda mléčná 30%
moučkový cukr na pocukrování Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.