Nutriční hodnoty (Vypečené plněné brambory s uheráčkem, sýrem, a houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 461 kJ / 1 066 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 73,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,98 g |
| Tuky | 63,39 g |
| – nasycené | 36,53 g |
| – nenasycené | 23,14 g |
| –– mononenasycené | 20,11 g |
| –– polynenasycené | 3,03 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 489 mg |
| Sodík | 2,78 g |
| Sůl | 6,89 g |
| Sacharidy | 44,30 g |
| – cukry | 17,90 g |
| ––– laktóza | 12,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 velké vařené a studené brambory ve slupce (6 půlek) | Brambor zimní | 150 g |
| 150-200 g 150-200 g Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 175 g |
| 1/2 1/2 Hermelínu | Hermelín | 50 g |
| 30-50 g 30-50 g Uherského salámu nebo Křemešníku | Suchý salám | 40 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 hrsti 2 hrsti tvrdých čerstvých hub | Hřib čerstvý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 plátky 2 plátky másla | Máslo kravské | 20 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |