Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s dýní hokkaido)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 120 kJ /
268 kcal
Bílkoviny4,52 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,45 g
Tuky8,89 g
– nasycené5,69 g
– nenasycené3,21 g
–– mononenasycené2,74 g
–– polynenasycené0,48 g
––– omega 30,04 g
Vláknina12,61 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 425 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy38,26 g
– cukry24,58 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí čtvrtky Kuře stehno s kůží
10 g 10 g másla Máslo kravské 10 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 cm 3 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
100 ml 100 ml pomerančového džusu Džus pomerančový 100 ml
200 ml 200 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 200 ml
200 g 200 g dýně Hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá 200 g
100 g 100 g cukety Cuketa čerstvá 100 g
1 lžička 1 lžička Solamylu Bramborový škrob 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké mleté papriky Paprika červená sušená 0.5 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
pepř mletý Pepř černý mletý
čerstvá zelená petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.