Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s dýní hokkaido)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 120 kJ / 268 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,45 g |
| Tuky | 8,89 g |
| – nasycené | 5,69 g |
| – nenasycené | 3,21 g |
| –– mononenasycené | 2,74 g |
| –– polynenasycené | 0,48 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 12,61 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 425 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 38,26 g |
| – cukry | 24,58 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 10 g 10 g másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 cm 3 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 100 ml 100 ml pomerančového džusu | Džus pomerančový | 100 ml |
| 200 ml 200 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 200 ml |
| 200 g 200 g dýně Hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 200 g |
| 100 g 100 g cukety | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| čerstvá zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |