Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s dýní hokkaido)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 120 kJ / 268 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,45 g |
Tuky | 8,89 g |
– nasycené | 5,69 g |
– nenasycené | 3,21 g |
–– mononenasycené | 2,74 g |
–– polynenasycené | 0,48 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 12,61 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 425 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 38,26 g |
– cukry | 24,58 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
10 g 10 g másla | Máslo kravské | 10 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 cm 3 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
100 ml 100 ml pomerančového džusu | Džus pomerančový | 100 ml |
200 ml 200 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 200 ml |
200 g 200 g dýně Hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 200 g |
100 g 100 g cukety | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
čerstvá zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |