Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sváteční dvoubarevný dort s karamelovým krémem a broskvemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 414 kJ /
4 401 kcal
Bílkoviny95,06 g
– z toho živočišné bílkoviny61,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,42 g
Tuky205,24 g
– nasycené83,72 g
– nenasycené101,72 g
–– mononenasycené80,78 g
–– polynenasycené20,94 g
––– omega 34,30 g
Vláknina10,98 g
Cholesterol 2,13 g
Sodík 3,45 g
Sůl1,47 g
Sacharidy537,96 g
– cukry320,78 g
––– laktóza1,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
4 PL 4 PL vlažné vody Voda 72 ml
160 g 160 g krupicového cukru Cukr bílý 160 g
180 g 180 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 180 g
1 ČL 1 ČL jedlé sody Jedlá soda 10 g
+ 1 1 malý broskvový kompot Broskev zavařená
+ sádlo na vymazání formy Sádlo vepřové
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
špetka špetka soli Sůl mořská
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
4 PL 4 PL oleje Olej řepkový 44 ml
8-10 g 8-10 g kakaa ( nebo instantní kávy ) Kakao prášek 9 g
+ sádlo na vymazání formy Sádlo vepřové
1 1 karamelové Salko Mléko kondenzované slazené
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
1 1 měkký tvaroh ( 250 g ) Tvaroh polotučný
1 1 šlehačka v prášku od dr. Oetkera Šlehačka v prášku
+ čokoláda Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.