Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechová buchta z cukety s perníkovou podestýlkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie29 666 kJ /
7 090 kcal
Bílkoviny135,89 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny109,85 g
Tuky369,18 g
– nasycené40,74 g
– nenasycené288,27 g
–– mononenasycené124,98 g
–– polynenasycené163,29 g
––– omega 330,27 g
Vláknina36,65 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 493 mg
Sůl1,51 g
Sacharidy788,21 g
– cukry307,79 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 hrnku 1,5 hrnku hladké mouky Mouka pšeničná hladká 375 g
1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru Cukr bílý 250 g
1 1 celé vejce Vejce slepičí 70 g
80 g 80 g tuku Margarín 80 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
1 1 vrchovatá lžička kakaa Kakao prášek
1 lžička 1 lžička perníkového koření Perníkové koření 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 1 menší cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 hrnek 1 hrnek strouhaných vlašských ořechů Vlašské ořechy 250 g
1 1 necelý hrnek cukru moučka Cukr bílý
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.