Nutriční hodnoty (Závitky z krkovice na smetaně a hříbkách-v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 484 kJ / 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,26 g |
Tuky | 65,24 g |
– nasycené | 35,19 g |
– nenasycené | 29,01 g |
–– mononenasycené | 24,93 g |
–– polynenasycené | 4,08 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 118 mg |
Sodík | 2,31 g |
Sůl | 5,75 g |
Sacharidy | 31,17 g |
– cukry | 13,32 g |
––– laktóza | 3,97 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky z vepřové krkovice | Vepřová krkovice | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
4 4 Klausovo párečky (jsou malinké, balené po 8 ks) | Párek vepřový | |
50 g 50 g Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
50 g 50 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
1/2 1/2 paprikového lusku (dala jsem červený) | Paprika bílá čerstvá | |
50 g 50 g prorostlé slaniny (měla jsem Debrecínskou) | Špek | 50 g |
větší hrst hrst nakrájených hříbků | Hřib čerstvý | |
kousek kousek mladé cukety | Cuketa čerstvá | |
smetana (30%) | Smetana kravská sladká 12% | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |