Nutriční hodnoty (Kuřecí maso se švestkami a skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 680 kJ / 163 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,24 g |
| Tuky | 1,96 g |
| – nasycené | 0,69 g |
| – nenasycené | 1,14 g |
| –– mononenasycené | 0,63 g |
| –– polynenasycené | 0,51 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 11,54 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 32 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 28,57 g |
| – cukry | 8,74 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g kuřecích prsou (nebo krůtích) | Kuře prso | 600 g |
| 150 g 150 g sušených švestek | Švestky sušené | 150 g |
| 300 ml 300 ml vývaru (kuřecího nebo zeleninového) | Vývar masový | 300 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 lžička 1 lžička kari koření | Kari | 5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
| 2 lžičky 2 lžičky zázvoru | Zázvor sušený | 14 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 200 g 200 g suché rýže | Rýže bílá | 200 g |
| 50 g 50 g polévkových vlasových nudlí | Nudle pšeničné | 50 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžičky 2 lžičky Vegety (dle chuti) | Kořenící směs sypká | 10 g |