Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 374 kJ / 3 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 258,51 g |
Tuky | 188,12 g |
Vláknina | 19,42 g |
Cholesterol | 946 mg |
Sodík | 889 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 110,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové po bratislavsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qE12
Moje poznámka
Vepřové po bratislavsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qE12
Nejnovější recepty
Ovocná tlačenka
Přidáno před 1 hodinou
Kakaové muffiny s borůvkovým tvarohem
Přidáno před 1 hodinou
Palačinky s jahodovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Rizoto s chřestem a hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Meruňkové košíčky
Přidáno před 2 hodinami
Vejce na kari s květákovou rýží
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí čínské nudle
Misicka77 před 25 minutami
Beránek biskupský
Moanka před 2 hodinami
Věnečky z odpalovaného těsta od Marcely
PetraBrno před 5 hodinami
Zelený chřest s hráškem
trdlo před 6 hodinami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Markettt před 6 hodinami
Fazolové lusky jako příloha k masu
evinkaaa před 7 hodinami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
Michaela86 před 8 hodinami
Křupavé placičky vločkové, rychlé
slunicko166 před 8 hodinami
Tiramisu od Itala
sofia_loren před 9 hodinami
Pečivo z chlebové mouky
Libuse Romancikova před 10 hodinami
Tématické fráze:
vepřové po bratislavsku,
vepřová plec po bratislavsku,
plecko po bratislavsku,
vepřové plecko po bratislavsku,
maso po bratislavsku,
vepřová kýta po bratislavsku,
kýta po bratislavsku,
veprove maso po bratislavsku,
plec po bratislavsku,
vepřová pečeně po bratislavsku,
kotleta po bratislavsku,
po bratislavsku,
bratislavská vepřová pečeně,
bratislavská vepřová plec,
vepřová po bratislavsku,
bratislavský kotlet,
vepřové kostky po bratislavsku,
veprove pobratislavsku,
recepty z vepřového masa,
vepřová kýta po bratislavdku
Suroviny:
pečeně vepřová,
máslo,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
cibule,
mrkev,
celer,
hrášek,
okurky sterilované,
mléko,
smetana,
citron,
sůl
Komentáře (10)