Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové po bratislavsku

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 120 min

140 min (20 min příprava + 120 min tepelná úprava)

1. 10. 2017 22:21

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 374 kJ / 3 196 kcal
Bílkoviny258,51 g
Tuky188,12 g
Vláknina19,42 g
Cholesterol 946 mg
Sodík 889 mg
Sůl1,96 g
Sacharidy110,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petra Dvor. Petra Dvor.

15. 1. 2023 17:55

My jsme si to dali s hranolkami. Je to moc dobré.

MiskaM MiskaM

26. 3. 2021 23:59

Simona Skolakova: děkuji Simčo :-K jsem ráda že chutnalo :-8

Simona Skolakova Simona Skolakova

26. 3. 2021 16:30

MiskaM: dnes jsem si Miško vybrala tvůj recept,nezklamal,bylo to moc dobré;-):yes:

MiskaM MiskaM

29. 1. 2018 01:27

gillan63: jsem ráda že chutnalo :-K

gillan63 gillan63

28. 1. 2018 11:09

Tak jsem se k tomu konečně dokopal a včera jsem udělal tuto dobrotu k obědu. Je to opravdu neskutečná mňamka ! Trochu mi to připomíná Hamburskou pečeni, ale bez cukru. I tchyně mi řekla, že s touto dobrotou mohu jít klidně do ulic. :-D Všem doporučuji. Díky MiskaM za recept ....určitě bude repete. :yes::-K:-K<3

MiskaM MiskaM

13. 12. 2017 00:09

gillan63: tak pak dejte vědět jak vám chutnalo :-8

gillan63 gillan63

12. 12. 2017 23:24

Děkuji za upřesnění . Vyzkouším. :yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 12. 2017 17:49

gillan63: Maso se dusí v hrnci na plotně:-8

gillan63 gillan63

12. 12. 2017 17:32

Dobrý den. Maso děláme v troubě nebo na plotně ? Děkuji.

kustka kustka

7. 10. 2017 07:40

Mňam-prostě Bratislavské plecko je jedno z mých nejoblíbenějších jídel.Už kdysi dááávno jsem si ho často dával v restauraci k jídlu.Ukládám a o víkendu se do něj pustím <3;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové po bratislavsku vepřová plec po bratislavsku plecko po bratislavsku vepřové plecko po bratislavsku maso po bratislavsku vepřová kýta po bratislavsku kýta po bratislavsku veprove maso po bratislavsku plec po bratislavsku vepřová pečeně po bratislavsku kotleta po bratislavsku po bratislavsku bratislavská vepřová pečeně bratislavská vepřová plec vepřová po bratislavsku bratislavský kotlet vepřové kostky po bratislavsku veprove pobratislavsku recepty z vepřového masa vepřová kýta po bratislavdku

Suroviny: pečeně vepřová, máslo, protlak rajčatový, mouka hladká, cibule, mrkev, celer, hrášek, okurky sterilované, mléko, smetana, citron, sůl

TopRecepty.cz

Vepřové po bratislavsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qE12