Nutriční hodnoty (Jablkový dort s tvarohem - nepečený)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 266 kJ / 1 737 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 55,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,16 g |
Tuky | 26,59 g |
– nasycené | 15,21 g |
– nenasycené | 8,07 g |
–– mononenasycené | 6,13 g |
–– polynenasycené | 1,94 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 235 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 302,00 g |
– cukry | 261,33 g |
––– laktóza | 18,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
trochu trochu skořice | Skořice ceylonská | |
500 g 500 g tvarohu (2 vaničky) | Tvaroh polotučný | 500 g |
200 g 200 g kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
piškoty dle potřeby | Piškoty | |
1 1 želatinový ztužovač Dr.Oetker | Ztužovač želatinový | |
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |