Nutriční hodnoty (Pudinkáček pruhovaný)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 698 kJ / 884 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,04 g |
| Tuky | 14,33 g |
| – nasycené | 8,70 g |
| – nenasycené | 4,64 g |
| –– mononenasycené | 3,33 g |
| –– polynenasycené | 1,32 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 19,90 g |
| Cholesterol | 48 mg |
| Sodík | 344 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 148,53 g |
| – cukry | 105,03 g |
| ––– laktóza | 39,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 pudink jahodový "Jahoda de lux" | Puding v prášku | |
| 1 1 pudink pistáciový "Jemná pistácie" (oba Dr. Oetke ) | Puding v prášku | |
| 800 ml 800 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 800 ml |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| cukr dle chuti | Cukr bílý | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| hřebíček | Hřebíček | |
| piškoty | Piškoty | |
| kakaové burizony |