Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cymes z hrušek a mandlí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 834 kJ /
1 155 kcal
Bílkoviny21,67 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,67 g
Tuky50,00 g
– nasycené4,92 g
– nenasycené44,00 g
–– mononenasycené22,75 g
–– polynenasycené21,25 g
––– omega 30,33 g
Vláknina40,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 26 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy134,67 g
– cukry92,67 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg oloupaných a vyjadřincovaných hrušek Hruška čerstvá 1000 g
100 g 100 g mandlí Mandle neloupané 100 g
6 6 hřebíčků (Eugenia caryophyllata nikoliv ocelové) Hřebíček
1 ks 1 ks želírujícího cukru Cukr bílý
1 1 polévková lžíce vanilkového cukru Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.