Nutriční hodnoty (Cymes z hrušek a mandlí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 834 kJ / 1 155 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,67 g |
| Tuky | 50,00 g |
| – nasycené | 4,92 g |
| – nenasycené | 44,00 g |
| –– mononenasycené | 22,75 g |
| –– polynenasycené | 21,25 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 40,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 134,67 g |
| – cukry | 92,67 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg oloupaných a vyjadřincovaných hrušek | Hruška čerstvá | 1000 g |
| 100 g 100 g mandlí | Mandle neloupané | 100 g |
| 6 6 hřebíčků (Eugenia caryophyllata nikoliv ocelové) | Hřebíček | |
| 1 ks 1 ks želírujícího cukru | Cukr bílý | |
| 1 1 polévková lžíce vanilkového cukru | Cukr vanilkový |