Nutriční hodnoty (Cymes z hrušek a mandlí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 834 kJ / 1 155 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,67 g |
Tuky | 50,00 g |
– nasycené | 4,92 g |
– nenasycené | 44,00 g |
–– mononenasycené | 22,75 g |
–– polynenasycené | 21,25 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 40,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 134,67 g |
– cukry | 92,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg oloupaných a vyjadřincovaných hrušek | Hruška čerstvá | 1000 g |
100 g 100 g mandlí | Mandle neloupané | 100 g |
6 6 hřebíčků (Eugenia caryophyllata nikoliv ocelové) | Hřebíček | |
1 ks 1 ks želírujícího cukru | Cukr bílý | |
1 1 polévková lžíce vanilkového cukru | Cukr vanilkový |