Nutriční hodnoty (Drožďovka s václavkami a krupicovými nočky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 177 kJ / 759 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 37,36 g |
– nasycené | 5,86 g |
– nenasycené | 28,13 g |
–– mononenasycené | 20,05 g |
–– polynenasycené | 8,08 g |
––– omega 3 | 2,24 g |
Vláknina | 46,40 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 195 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 33,90 g |
– cukry | 1,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
80 g 80 g droždí | Droždí pekařské lisované | 80 g |
1 kg 1 kg václavek | Václavka čerstvá | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
dětská krupice | Krupice pšeničná jemná |