Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drožďovka s václavkami a krupicovými nočky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 177 kJ /
759 kcal
Bílkoviny48,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,00 g
Tuky37,36 g
– nasycené5,86 g
– nenasycené28,13 g
–– mononenasycené20,05 g
–– polynenasycené8,08 g
––– omega 32,24 g
Vláknina46,40 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 195 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy33,90 g
– cukry1,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
80 g 80 g droždí Droždí pekařské lisované 80 g
1 kg 1 kg václavek Václavka čerstvá 1000 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
celerová nať Petržel nať čerstvá
petrželová nať Petržel nať čerstvá
libeček Libeček čerstvý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
dětská krupice Krupice pšeničná jemná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.