Nutriční hodnoty (Drožďovka s václavkami a krupicovými nočky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 177 kJ / 759 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
| Tuky | 37,36 g |
| – nasycené | 5,86 g |
| – nenasycené | 28,13 g |
| –– mononenasycené | 20,05 g |
| –– polynenasycené | 8,08 g |
| ––– omega 3 | 2,24 g |
| Vláknina | 46,40 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 195 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 33,90 g |
| – cukry | 1,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 80 g 80 g droždí | Droždí pekařské lisované | 80 g |
| 1 kg 1 kg václavek | Václavka čerstvá | 1000 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
| dětská krupice | Krupice pšeničná jemná |