Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pomalu pečené hovězí s bylinkami a sušenými rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 783 kJ /
1 621 kcal
Bílkoviny169,98 g
– z toho živočišné bílkoviny169,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky101,32 g
– nasycené31,67 g
– nenasycené68,12 g
–– mononenasycené59,00 g
–– polynenasycené9,12 g
––– omega 30,18 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 388 mg
Sodík 1,16 g
Sůl2,75 g
Sacharidy6,45 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g hovězího zadního Hovězí kýta 750 g
1 1 větší cibuli Cibule čerstvá 70 g
porek asi 5 cm Pórek čerstvý
rozmarýn Rozmarýn sušený
tymián Tymián sušený
oregáno Oregano sušené
čerstvá majoránka Majoránka čerstvá
hladolistá petrželka(množství bylinek si dá každý kolik chce) Petržel nať čerstvá
6 6 sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená
2 PL 2 PL olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 PL 2 PL oleje ze sušených rajčat Olej olivový 30 ml
podle potřeby hovězí vývar Vývar hovězí
50 g 50 g slaniny nebo špeku Špek 50 g
sůl Sůl mořská
citronový pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.