Nutriční hodnoty (Pomalu pečené hovězí s bylinkami a sušenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 783 kJ / 1 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 169,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 101,32 g |
– nasycené | 31,67 g |
– nenasycené | 68,12 g |
–– mononenasycené | 59,00 g |
–– polynenasycené | 9,12 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 388 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 6,45 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g hovězího zadního | Hovězí kýta | 750 g |
1 1 větší cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
porek asi 5 cm | Pórek čerstvý | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
oregáno | Oregano sušené | |
čerstvá majoránka | Majoránka čerstvá | |
hladolistá petrželka(množství bylinek si dá každý kolik chce) | Petržel nať čerstvá | |
6 6 sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 PL 2 PL oleje ze sušených rajčat | Olej olivový | 30 ml |
podle potřeby hovězí vývar | Vývar hovězí | |
50 g 50 g slaniny nebo špeku | Špek | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
citronový pepř | Pepř černý |