Nutriční hodnoty (Fazolové lečo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 43 361 kJ / 10 364 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 406,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 140,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 266,00 g |
Tuky | 466,40 g |
– nasycené | 141,70 g |
– nenasycené | 312,40 g |
–– mononenasycené | 190,70 g |
–– polynenasycené | 121,70 g |
––– omega 3 | 20,50 g |
Vláknina | 277,00 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 8,44 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 1 014,00 g |
– cukry | 440,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg uvařené fazole | Fazole bílé | 1000 g |
1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
1 kg 1 kg čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg uzeniny - kabanos, špekáčky, párky | Párek vepřový | 1000 g |
1/4 kg 1/4 kg cukru | Cukr bílý | 250 g |
1/4 l 1/4 l oleje | Olej řepkový | 250 ml |
2 dcl 2 dcl octa | Ocet lihový | 200 ml |
1 1 DEKO bez semínek (nebo jakýkoliv nakladač) | Sůl mořská |