Nutriční hodnoty (Fazolové lečo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 43 361 kJ / 10 364 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 406,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 140,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 266,00 g |
| Tuky | 466,40 g |
| – nasycené | 141,70 g |
| – nenasycené | 312,40 g |
| –– mononenasycené | 190,70 g |
| –– polynenasycené | 121,70 g |
| ––– omega 3 | 20,50 g |
| Vláknina | 277,00 g |
| Cholesterol | 500 mg |
| Sodík | 8,44 g |
| Sůl | 20,00 g |
| Sacharidy | 1 014,00 g |
| – cukry | 440,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg uvařené fazole | Fazole bílé | 1000 g |
| 1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| 1 kg 1 kg čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg uzeniny - kabanos, špekáčky, párky | Párek vepřový | 1000 g |
| 1/4 kg 1/4 kg cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1/4 l 1/4 l oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| 2 dcl 2 dcl octa | Ocet lihový | 200 ml |
| 1 1 DEKO bez semínek (nebo jakýkoliv nakladač) | Sůl mořská |