Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolové lečo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie43 361 kJ /
10 364 kcal
Bílkoviny406,00 g
– z toho živočišné bílkoviny140,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny266,00 g
Tuky466,40 g
– nasycené141,70 g
– nenasycené312,40 g
–– mononenasycené190,70 g
–– polynenasycené121,70 g
––– omega 320,50 g
Vláknina277,00 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 8,44 g
Sůl20,00 g
Sacharidy1 014,00 g
– cukry440,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg uvařené fazole Fazole bílé 1000 g
1 kg 1 kg rajčat Rajče červené čerstvé 1000 g
1 kg 1 kg čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg cibule Cibule čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg uzeniny - kabanos, špekáčky, párky Párek vepřový 1000 g
1/4 kg 1/4 kg cukru Cukr bílý 250 g
1/4 l 1/4 l oleje Olej řepkový 250 ml
2 dcl 2 dcl octa Ocet lihový 200 ml
1 1 DEKO bez semínek (nebo jakýkoliv nakladač) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.