Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný řez se sněhem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 466 kJ /
2 741 kcal
Bílkoviny49,47 g
– z toho živočišné bílkoviny19,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,40 g
Tuky69,94 g
– nasycené40,16 g
– nenasycené25,45 g
–– mononenasycené21,39 g
–– polynenasycené4,06 g
––– omega 30,40 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 438 mg
Sodík 324 mg
Sůl0,61 g
Sacharidy466,32 g
– cukry262,16 g
––– laktóza0,56 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
280 g 280 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 280 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
marmeláda na potření Marmeláda jahodová
3 3 bílky Vaječný bílek 99 g
100 g 100 g cukru moučka Cukr bílý 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.