Nutriční hodnoty (Jablečný řez se sněhem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 466 kJ / 2 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,40 g |
Tuky | 69,94 g |
– nasycené | 40,16 g |
– nenasycené | 25,45 g |
–– mononenasycené | 21,39 g |
–– polynenasycené | 4,06 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 438 mg |
Sodík | 324 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 466,32 g |
– cukry | 262,16 g |
––– laktóza | 0,56 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
280 g 280 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 280 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
marmeláda na potření | Marmeláda jahodová | |
3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
100 g 100 g cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |