Nutriční hodnoty (Jablečný řez se sněhem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 466 kJ / 2 741 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,40 g |
| Tuky | 69,94 g |
| – nasycené | 40,16 g |
| – nenasycené | 25,45 g |
| –– mononenasycené | 21,39 g |
| –– polynenasycené | 4,06 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 438 mg |
| Sodík | 324 mg |
| Sůl | 0,61 g |
| Sacharidy | 466,32 g |
| – cukry | 262,16 g |
| ––– laktóza | 0,56 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 280 g 280 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 280 g |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| marmeláda na potření | Marmeláda jahodová | |
| 3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
| 100 g 100 g cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |