Nutriční hodnoty (Jablečný dort s ořechy a skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 471 kJ / 2 981 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,80 g |
Tuky | 139,76 g |
– nasycené | 68,24 g |
– nenasycené | 63,47 g |
–– mononenasycené | 34,41 g |
–– polynenasycené | 29,06 g |
––– omega 3 | 4,63 g |
Vláknina | 33,45 g |
Cholesterol | 306 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 367,31 g |
– cukry | 151,31 g |
––– laktóza | 0,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
120 g 120 g másla (může být i rostlinný tuk) | Máslo kravské | 120 g |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
3 lžíce 3 lžíce studené vody | Voda | 54 ml |
1/2 1/2 meruňkové přesnídávky | Banánové pyré | |
50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku skořicového cukru | Cukr skořicový | 4 g |
2 2 menší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
3-4 3-4 větší jablka | Jablko čerstvé | 525 g |
vlašské ořechy | Vlašské ořechy | |
1/2 sáčku 1/2 sáčku skořicového cukru | Cukr skořicový | 4 g |
1/2 1/2 meruňkové přesnídávky | Banánové pyré | |
citronová šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu |