Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný dort s ořechy a skořicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 471 kJ /
2 981 kcal
Bílkoviny46,64 g
– z toho živočišné bílkoviny0,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,80 g
Tuky139,76 g
– nasycené68,24 g
– nenasycené63,47 g
–– mononenasycené34,41 g
–– polynenasycené29,06 g
––– omega 34,63 g
Vláknina33,45 g
Cholesterol 306 mg
Sodík 33 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy367,31 g
– cukry151,31 g
––– laktóza0,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
120 g 120 g másla (může být i rostlinný tuk) Máslo kravské 120 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
3 lžíce 3 lžíce studené vody Voda 54 ml
1/2 1/2 meruňkové přesnídávky Banánové pyré
50 g 50 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 50 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku skořicového cukru Cukr skořicový 4 g
2 2 menší jablka Jablko čerstvé 300 g
3-4 3-4 větší jablka Jablko čerstvé 525 g
vlašské ořechy Vlašské ořechy
1/2 sáčku 1/2 sáčku skořicového cukru Cukr skořicový 4 g
1/2 1/2 meruňkové přesnídávky Banánové pyré
citronová šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.