Nutriční hodnoty (Jablečník raz dva)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 446 kJ / 1 541 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,50 g |
| Tuky | 36,90 g |
| – nasycené | 19,28 g |
| – nenasycené | 11,78 g |
| –– mononenasycené | 9,15 g |
| –– polynenasycené | 2,63 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 38,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 53 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 202,50 g |
| – cukry | 195,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| piškoty | Piškoty | |
| 1 dcl 1 dcl Kalvadosu | Vodka | 100 ml |
| 7 7 větších jablek | Jablko čerstvé | 1050 g |
| vanilkový puding | Puding v prášku | |
| 1/2 1/2 vanilkového cukru-podle sladkosti jablek | Jablko čerstvé | 75 g |
| hrst hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| hrst hrst rozinek | Rozinky | |
| 150 g 150 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 150 g |