Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sýrová polévka z červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 575 kJ /
1 093 kcal
Bílkoviny141,09 g
– z toho živočišné bílkoviny134,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,66 g
Tuky35,54 g
– nasycené20,18 g
– nenasycené11,89 g
–– mononenasycené9,72 g
–– polynenasycené2,16 g
––– omega 30,25 g
Vláknina8,50 g
Cholesterol 457 mg
Sodík 2,32 g
Sůl4,96 g
Sacharidy48,03 g
– cukry37,33 g
––– laktóza3,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg červené řepy Červená řepa čerstvá 500 g
1/4 kg 1/4 kg hovězího masa + kosti Hovězí kýta 250 g
200 g 200 g taveného sýru Sýr tavený 200 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1,5 l 1,5 l vody Voda 1500 ml
sůl Sůl mořská
špetka špetka mletého pepře Pepř černý mletý
špetka špetka mletého nového koření Nové koření mleté
špetka špetka mletého bobkového listu Bobkový list mletý
špetka špetka tymiánu Tymián sušený
cca 1 PL 1 PL balsamikového octu Ocet balsamikový bílý 20 ml
zelená petrželka a celer Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.