Nutriční hodnoty (Špenátové sýrové pusinky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 24
| Energie | 15 154 kJ / 3 622 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 154,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 124,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,20 g |
| Tuky | 238,95 g |
| – nasycené | 136,29 g |
| – nenasycené | 79,05 g |
| –– mononenasycené | 69,87 g |
| –– polynenasycené | 9,18 g |
| ––– omega 3 | 1,38 g |
| Vláknina | 11,90 g |
| Cholesterol | 1,60 g |
| Sodík | 5,38 g |
| Sůl | 13,49 g |
| Sacharidy | 207,65 g |
| – cukry | 24,95 g |
| ––– laktóza | 18,65 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 113 g 113 g másla | Máslo kravské | 113 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g mraženého špenátu | Špenát mražený | 200 g |
| 200 g 200 g nastrouhaného ementálu (nebo čedaru) | Ementál | 200 g |
| 100 g 100 g nastrouhaného parmezánu | Parmezán | 100 g |