Nutriční hodnoty (Berounské sýrové podkovy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 609 kJ / 3 253 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 53,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 77,90 g |
| Tuky | 80,74 g |
| – nasycené | 36,96 g |
| – nenasycené | 38,01 g |
| –– mononenasycené | 25,83 g |
| –– polynenasycené | 12,18 g |
| ––– omega 3 | 0,85 g |
| Vláknina | 21,18 g |
| Cholesterol | 355 mg |
| Sodík | 1,14 g |
| Sůl | 2,46 g |
| Sacharidy | 489,96 g |
| – cukry | 46,84 g |
| ––– laktóza | 13,85 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 150 g 150 g chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 100 g 100 g čerstvého smetanového sýra | Sýr tavený | 100 g |
| 3 PL 3 PL rozpuštěného sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
| lžička lžička soli | Sůl mořská | |
| 1/2 kostky 1/2 kostky droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
| trochu trochu cukru | Cukr bílý | |
| vejce na potření | Vejce slepičí | |
| strouhaný Čedar | Čedar |